Notícies

 • Ja tenim a la botiga Bicis Lopez (c/ Lepant, 256) la nova equipació de l'Sport Ciclista Català. Ha quedat molt be i podrem estrenar-la quan faci bon temps. Podeu passar a buscar-la quan feu el pagament de la segona part de la roba. Si voleu demanar un recanvi o us vau quedar sense alguna peça, apunteu-vos a la llista d'espera i, quan arribem a la comanda mínima, tornarem a demanar.

 • Celebra Sant Jordi amb el llibre de l'SCC "Sport Ciclista Català, 100 anys de ciclisme i societat". Pots comprar-lo per 20 euros a Bicis Lopez (C/ Lepant, 256).

 • La IX edició de la nostra marxa ciclista Canto Arroyo, es farà el proper 27 d'abril (dissabte). Enguany tornarem a fer el recorregut tradicional, que passa pel Coll Formic i Collsuspina. Es més dur que els recorreguts que haviem fet els darrers anys però esperem que amb la col·laboració dels socis i amics que encara no la coneixen, puguem acabar sense problemes. La Canto Arroyo és una sortida especial, que surt del lloc habitual però fa més kilòmetres que els que solem fer, per tant es preveu que tornarem cap a les 5 de la tarda. Pararem a esmorzar a Seva i també pot haver alguna parada a Moià o Caldes. Serà puntuable pel campionat d'Excursionisme. Només per a socis i amics. Us esperem!!!

 • Aquest any també llogarem la casa rural pel cap de setmana de Terra de Remences (11 i 12 de maig). Hi haurà sortida dissabte al matí i diumenge, tant els que vagin a la marxa com els que no. Aquells que vinguin dissabte podran dutxar-se a la casa i prendre algun refrigeri que portarem. Seguirem fent el tradicional dinar de carn a la brasa, el sopar "Pasta Party" de dissabte a la nit i també anirem al restaurant on vam estar l'any passat. Us esperem, esteu o no apuntats a la marxa, per gaudir d'un cap de setmana amb el club. Si voleu també amb les vostres famílies.

 • En marxa l'Stage al Priorat que farem el 6 i 7 de juliol. Si esteu interessats contacteu amb el club. Estem fent una llista dels socis i amics que volen anar i així poder preveure on dormir o com arribar. Farem una sortida cada dia, amb dreceres per a que vinguin ciclistes de tots els nivells. El Priorat és una comarca amb carreteres maques i poc tràfic, segur que ens ho passem be.

 • Podeu inscriure-vos a les principals marxes ciclistes del Calendari de la Federació Catalana. Terra de Remences ha obert les seves inscripcions el dia 15 de febrer a les 12:00. Com l'any passat llogarem la Casa Rural i farem sortides dissabte i diumenge, i el tradicional dinar de carn a la brasa amb familiars i amics. També participarem en la Montsec - Montsec , el 18 de maig amb tres recorreguts per a tot tipus de ciclistes; i a la 3 Nacions (15 de juny).

 • També vam tenir presència a la Marxa Cicloturista Costa Daurada, de Cambrils. El Ricard, el Sergi i el Lluís van participar el passat 6 d'abril.

 • Tres socis van anar a la Brevet 200 de Manresa (24 març). Millor sensacions que fa dos anys, quan vam patir la pluja, però igualment va ser una sortida exigent. Ens alegrem de l'estrena del Víctor en el mon de la llarga distància. El Marc, el cap de setmana següent va fer la Brevet 300 de Granollers.

 • Ha sortit el Butlletí 777 - Especial Assemblea 2019 . El podeu obtenir en format electrònic des d'aquest enllaç. En ell trobareu els acords de l'assemblea, les seccions de "Les nostres coses", Històries de l'Sport i els Passatemps, amb un regal important per a sortejar entre els encertants.

 • 10 assistents a l'Assemblea General Ordinària el passat 11 de febrer. Es van aprobar els comptes de l'any anterior i les accions que portarem a terme durant aquest any. A l'acabar la reunió es va convidar a tots els assistents a un refrigeri, per agrair la seva presència.

 • Podeu demanar la Targeta Bici d'aquest any. El seu preu és de 36 euros i, a més de les cobertures de l'any passat (tercers, Defensa jurídica, indemnització per mort o invalidesa...) també inclou assistència mecànica. Podeu trobar més informació a: Targeta Bici

 • 25 socis van assistir a l'entrega de premis corresponent al campionat 2018. Bon ambient, sortejos, regals per a les dones i un bon esmorzar és del que vam gaudir el passat dia 26 de gener. A destacar l'entrega d'una placa pel 75 aniversari com a soci del club a l'amic Manel Gargallo. Podeu veure a Youtube el vídeo de l'esdeveniment que va fer l'Angel.

 • La Federació Catalana de Ciclisme ha obert el termini per treure's la llicència 2019. Recordeu que per a les sortides amb el club és imprescindible que tingueu algun tipus d'assegurança, ja que qualsevol incident (que pateixi el ciclista o que sigui provocat per ell) mai pot ser responsabilitat de l'entitat.
  Les assegurances que millor cobreixen aquests incidents son les de la FCC ja que estan adreçades al nostre colectiu, però també podeu tenir llicències de Triatló o assegurances pròpies. En aquests casos serà el ciclista l'encarregat de gestionar-les.
  Per aquest any hi ha dos tipus de llicència:
  LLICÈNCIA ESPORTIVA UCI/RFEC: 114 euros
  LLICÈNCIA D'ACTIVITAT FÍSICA FCC: 99 euros
  Podeu veure les característiques de cada llicència en aquesta pàgina: Llicències FCC. Feu un ingrés al compte del club o porteu els diners a la propera sortida, millor abans del dia 30 de desembre. A partir del dia 1 de gener ja no seran vàlides les llicències que teniu actualment. Si respecte a l'any passat heu canviat de domicili, telèfon, correu electrònic o alguna altra dada, indiqueu-nos-ho en un missatge

 • Aquest any tampoc vam tenir sort en el sorteig de la loteria catalana, un altre cop que ens hem quedat en blanc. Esperem que en properes ocasions ens vagi millor.

 • Vam participar en les activitats de la Marató a favor de la lluita contra el càncer. Dissabte 15 de desembre vam estar al barri de Sant Genís, des d'on vam sortir per acompanyar fins el cim del Tibidabo a la ciclista Montse Nafria que ha superat amb èxit la malaltia. Diumenge tocava el torn de pedalar sobre corrons en la Pl. de Sants en l'activitat organitzada pel CC Catalunya. Agraïm a tots els socis que van col·laborar i als amics que van compartir l'estona amb nosaltres. Torbareu fotografies al nostre Facebook

 • Han acabat els campionats de l'Sport Ciclista Català. En el d'Excursionsime, que arribava a la 102 edició, el guanyador ha estat el Fede, en un frec a frec fins la darrera sortida. En fèmines, per primer cop des de 1981, hi ha hagut diverses participants, i ha anat a parar a l'Eva. El de Muntanya, que celebrava la 95 edició, també ha estat pel nostre capità d'excursions. El premi de veterans (73ena edició) ha estat pel Xavier Brunet, un cop mes. En vehicles hi ha hagut un empat entre l'Angel i el Jordi, i tots dos tindran trofeu. El proper 26 de gener es donaran els trofeus als nostres campions i d'altres als llocs d'honor. Aquí teniu les classificacions .

 • Els guanyadors dels sortejos que es van fer durant el sopar de Nadal del club van ser l'Eva, que s'emporta una llicència FCC 2019 (com el guanyador del campionat d'excursionisme) i la Bibi, que li donarem el casc de ciclisme de carretera, gentilesa de Bicis López. També al Tomas li van tocar dues entrades per anar al cinema. Felicitats per a tots ells, que s'emporten bons premis

 • Bon ambient en el sopar de Nadal del club. 24 socis i amics ens vam juntar en el restaurant Brasseria Tango i vam repassar els millor moments de la temporada.

 • Durant el mes de juliol va estar oberta l'exposició fotogràfica Sport Ciclista Català: Pioners del Cicloturisme a Catalunya al centre Cívic de Torre Llobeta, que va ser visitada per força gent tant socis del club com veins del barri o amants del ciclisme o la història de la ciutat. Si no vau tenir temps per anar a veure-la o voleu recordar aquelles imatges i textos, hem fet una exposició virtual en la pàgina web que podeu trobar en aquest enllaç . Igualment, si voleu adquirir alguna làmina d'aquella exposició, les hem posat a la venda amb el seu marc corresponent, per decorar les parets de casa dels seguidors de les dues rodes.

 • Podeu veure el vídeo amb les imatges més representatives de la temporada 2018. Segur que ens porten bons records a tots: Vídeo SCC Temporada 2018 .