Notícies

 • Seguirem sortint durant els mesos d'hivern a les 8:30 hores del lloc habitual. Tot i que començarem poc a poc, volem estar forts per a l'inici de la propera temporada.

 • El Sopar de Nadal d'aquest any es celebrarà el proper dia 15 de desembre (divendres) a les 21:00 en el Restaurant El Racó dels Pescadors (C/La Maquinista, 40 de la Barceloneta). Durant el mateix, sortejarem el premi d'una llicència FCC entre tots els participants en el campionat d'excursionisme d'aquesta temporada en proporció als seus punts. També sortejarem diversos records ciclistes del club i la FCC entre els assistents al sopar. Apunteu-vos per wassap o amb un correu electrònic.

 • L'SCC a la Marató de TV3: Participarem en l'activitat organitzada pel CC Catalunya consistent en rodar en bicicleta sobre uns corrons, intentant fer el màxim nombre de Km possible, que seran bescanviats pels patrocinadors per donatius a la Marató. Si vols venir amb nosaltres, el diumenge 17 farem la sortida habitual a les 8:30 i a les 10:30 estarem a la carpa del CC Catalunya, al barri de Sants.

 • Ja ha sortit el butlletí número 773 amb el calendari d'excursions de la temporada que ve, les activitats fetes pels nostres socis aquest estiu i la convocatòria a l'assemblea i entrega de premis. Podeu descarregar-lo d'aquest enllaç. Els socis el rebreu per correu postal properament.

 • Podeu veure el vídeo amb les imatges més representatives de la temporada 2017. Segur que ens porten bons records a tots: Vídeo SCC Temporada 2017 .

 • Gran èxit de la última sortida de la temporada. 31 socis i amics ens vam trobar al Restaurant Las Palmeras, de Llavaneres. Com és habitual, el club va convidar a l'esmorzar. Així mateix vam entregar una gorra ciclista amb els colors del club als socis que han fet almenys una sortida oficial durant 2017, ja sigui en bici o en vehicle, o ens hagin fet un donatiu. S'ha de dir que aquesta gorra va agradar molt a tothom.

 • Si ja haveu venut tots els números de loteria, podeu liquidar el talonari fent un ingrés al compte del club, o en efectiu a l'Star Bar o el dia del sopar de Nadal.

 • El nostre consoci Víctor ens va convidar a l'esmorzar en la sortida que vam fer el passat 12 de novembre a Sant Pere de Ribes. Li agraim aquest detall i l'esperem al repartiment de premis abans que comenci la temporada que ve.

 • 7 socis i amics van estar a la XXIII Pedalada Barcelona - Sitges, Ens alegrem tenir de representants en una de les sortides més multitudinàries de la temporada ciclista a Catalunya

 • Es van perdre 20 butlletes de la loteria Grossa de Nadal de les que juguem amb el club, concretament les que porten la numeració del 281 al 300. Si algú les troba li agrairiem que ens ho comuniqui ja que encara que toqui, en cap cas les pagarem

 • 7 socis i amics van participar en la Diada Montserratina. No és la vegada que més socis hem anat però els que ho van fer tenen molt de mèrit.

 • 4 socis del club i amics van participar en la Marxa Pelegrí Pi de Mollet el passat 29 d'octubre. També vam tenir gent a l'organització. 2 socis van estar a la Marxa Solidària del Velo Club de l'Hospitalet de Ll el 22 d'octubre. Agraïm a tots aquests socis que deixin veure els colors del club per tot arreu.

 • El passat 14 d'octubre vam col·laborar amb la Pedalada Popular del Barri de Torre Llobeta i Vilapicina, que va congregar a unes 80 persones, la majoria nens. Vam estar controlant les cruïlles i acompanyant el pilot en la volta que es va fer pel barri. Al final es va sortejar entre els assistents, entre altres objectes, uns mocadors de coll que va donar el club.

 • L'Sport Ciclista Català s'afegeix a les entitats esportives de Catalunya que rebutgen la violència ocorreguda el passat 1 d'octubre i anima als polítics a entendre's.

 • Ja tenim les butlletes de la GROSSA DE CAP D'ANY. Pots aconseguir-ne a Bicis Lopez o a l'Star Bar. Aquest any fem un homenatge a la nostra sòcia número 1: l'Anita Espinosa que apareix en una imatge "vintage".

 • El 16 de juliol, el Lluis Masip i el seu fill Sergi van participar en la Marxa Cicloturista Ruta Minera. El Sergi es va atrevir amb el recorregut llarg que pujava el durissim port del Pradell. També, tots dos, van estar el divendres anterior a Foix mirant l'arribada de l'etapa del Tour on es van escapar Nairo Quintana, Landa i Contador.

 • 4 ciclistes del club van participar en la versió Randonneur de la duríssima marxa La Marmotte, que recorre coneguts ports dels Alps francesos. S'ho van passar be en aquestes etapes d'alta muntanya

 • Gran èxit en la sortida especial a Campdevànol. 11 socis i amics van voler participar en aquesta excursió de 120 Km amb molta duresa. Podeu veure fotos al Facebook del club

 • 11 de juny, Festa de la Bicicleta: El nostre company Joan Balanza, de Bicis Lopez, va participar en un stand dintre de les activitats de la Festa de la Bicicleta on repartí butlletins del nostre club a les persones que es van acostar a visitar-lo.

 • Finalment van ser tres els socis que van representar al club en la prestigiosa marxa Montsec - Montsec. Van gaudir de 140 Km per les carreteres de la Noguera i un dinar de campionat a l'arribada.

 • 8 socis van representar al club en la Marxa Puertos de Ribagorza. Van fer el recorregut curt, de 133 Km però amb la calor que feia i la duresa dels ports ja van tenir prou. Ens vam alegrar de retrobar a l'Angel Lera que ara viu per terres aragoneses.

 • Els 8 socis que es van inscriure a la XX Marxa Terra de Remences més els altres que van fer recorreguts per la Garrotxa van gaudir de la casa rural a Sant Esteve d'en Bas i dels cuiners que van preparar un sopar i un dinar de campionat. Agraïm al Jordi les gestions que va fer per obtenir la casa, al Salva i el Xavi la seva feina a la cuina, i a la resta de socis que van participar a la marxa per lluir els colors del nostre club en un escenari tant important. L'any que ve intentarem repetir l'estada.

 • Els 12 companys del club que van participar en la sortida especial Canto Arroyo van gaudir d'un bon esmorzar al Restaurant Can Fainé de Sant Vicenç de Castellet que els hi va donar forces per pujar les Estenalles des d'una vessant inèdita per a molts d'ells. Després la tornada ja va ser favorable però per culpa d'unes punxades no van arribar a casa fins a passades les quatre de la tarda. Felicitats per una nova edició d'aquesta marxa en honor del nostre fundador. Podeu trobar més informació en aquest enllaç .

 • Es va fer la sortida especial a Girona i 9 socis de l'Sport vam gaudir d'un dia molt maco per anar en bici. Van ser 4 els socis que van arribar a Girona, fins i tot abans de l'hora prevista, i dos es van atrevir a fer la tornada en bici. Felicitem a tots ells.

 • Hi haurà regals pels participants en els campionats d'aquesta temporada. A més d''obsequiar amb una gorra vintage a tots els participants del campionat, donarem una llicència FCC al guanyador del campionat, i sortejarem una altra entre la resta de participants en proporció a la seva puntuació final.

 • El dissabte 1 d'abril 8 socis del club vam anar a la Brevet 200 Km de Manresa, amb un recorregut que, tot i ser dur pels Km que tenia, vam poder fer en grup i bona harmonia. Era la primera brevet per alguns dels participants però vam poder arribar a la meta tot i la pluja, el vent en contra i un munt de punxades que ens perseguiren durant el recorregut.

 • L'1 d'abril també, 3 socis van participar en la Marxa Cambrils Park per terres del Baix Camp i Priorat, pujant els ports de 1a categoria que van trobar durant el recorregut (Coll de Jou i Alt de la Teixeta). Els colors de l'SCC es van veure a la marxa.

 • Diumenge 26 de març vam estar presents a la sortida de la Volta en l'homenatge a l'AC Montjuic que enguany compleix 100 anys d'existència i la colocació d'un ram de flors en el monòlit dedicat a Miquel Poblet. Vam rebre un banderí corresponent a les entitats ciclistes centenàries a Catalunya. Per la nostra part, vam fer entrega a l'AC Montjuic d'un clauer del centenari, i a l'organització de la Volta d'un llibre de la nostra història.

 • El Consejo Superior de Deportes ha publicat en el seu butlletí electrònic de Febrer de 2017 , un article de la periodista Cristina Gallo sobre les dones en l'esport. En ell apareixen referències a la presència de dones ciclistes del nostre club i la Primera Cursa Femenina que vam organitzar en 1932.

 • El nostre company Sergi Masip va guanyar la 21ena edició de la Marató de muntanya de Catalunya, disputada a Sant Llorenç Savall enfront de corredors de tota Espanya. Podeu veure un reportatge de la prova al següent enllaç de Teledeporte on destaquen que a la seva edat és una gran promesa d'aquest esport.