Secretaria

El segon DIMARTS d'alguns mesos, cap a quarts de 7 de la tarda, fem reunions a l' STAR BAR (c/ Ramon Albó, 72-74 de Barcelona). Els mesos que hi ha reunió, avisem abans. Si vols venir a petar la xerrada, o a explicar qualsevol batalleta segur que hi haurà algú per escoltar-te.SECRETARIA DEL CLUB

El cobrament dels rebuts es farà mitjançant transferència a CaixaBank. El número de compte és el següent:

IBAN Entitat Oficina Control Núm. de compte
ES14 2100 2895 74 0200166067

Les quotes anuals de soci per al 2023 són les següents:

 • 30 euros: Soci general
 • 20 euros: Soci menor de 20 anys d'edat o femení
 • 20 euros: Amb més de 25 anys com a soci
 • Exempt: Amb més de 50 anys com a soci
Si vols ser soci de l'Sport, envia'ns una sol·licitud omplerta amb les teves dades i fes un ingrés al compte corrent del club. Rebràs un obsequi de benvinguda.ALTES, BAIXES I DONATIUS

L'any 2023 hem tingut els següents moviments de socis al club:

ALTES (entre parèntesi, el número de soci):
Jaume Casas (71), Jordi Pedro (72), Ricard Sas (73), Anna Bustins (74), Jordi Matas (37), Jordi Relaño (75)

Els donem la benvinguda a l'Sport Ciclista Català.


Els següents socis han fet donatius econòmics a l'SCC durant l'any actual:
Anita Espinosa, Cinto Niqui, Tomas Blasco, Eduard Castro, Joan J. Bonet

A tots ells, moltes gràcies per donar suport al club.


DOCUMENTS

Reglament d'Excursionisme Reglament de Muntanya Reglament Constància Strava
Reglament Excursionisme Vehicles Estatuts del club Consentiment a aparèixer a les nostres xarxes socials
Full de sol·licitud d'inscripció com a soci del club    


XARXES SOCIALSBOTIGA

 • Llibre del Centenari de l'SCC

  Per celebrar el Centenari, l'Sport Ciclista Català ha publicat un llibre on apareixen històries, anècdotes, fotografies, etc. des de la seva fundació fins els nostres dies. És un llibre adreçat als socis actuals del club, però també a socis antics que poden trobar-se en classificacions i fotografies; per a amants del ciclisme en general, que poden coneixer el funcionament d'una entitat històrica en els seus millors moments i en altres de no tant bons, per on han passat ciclistes coneguts i personatges que han deixat empremta. També pot interessar a persones a qui els hi agrada la història, sobretot de la nostra ciutat, perquè dona pinzellades d'un estil de vida i de tot el que ha passat al llarg del segle XX. És un llibre de 300 pàgines amb un bon grapat de fotografies, en color i blanc i negre. Si voleu adquirir-lo, el seu preu és de 20 euros i podeu fer-ho a la botiga BICIS LÓPEZ (c/ Lepant, 256 - Barcelona), o contactant amb nosaltres per e-mail.

 • Maillots, culots i roba del club

  Habitualment fem roba nova per als nostres socis. Si estàs interessat en comprar peces (mallots, culots, guants, mitjons, ...) sisplau posa't en contacte amb nosaltres. Si vols alguna peça específica fora d'estoc, pots consultar el nostre magatzem de roba Outlet a bon preu.

 • Compra i venda de material de ciclisme

  Si ets soci de l'Sport Ciclista Català i tens material relacionat amb el ciclisme per vendre: bicicletes, roba especialitzada, llibres, revistes, o si estàs interessat en comprar algun article de segona má i vols anunciar-ho, pots fer servir aquesta web com a mitjà de comunicació. Explica'ns què vols vendre o comprar i t'ho anunciarem en aquestes pàgines.

  TENIM A LA VENDA

PATROCINADORS